Het lijkt misschien niet mogelijk, maar je games, en zelfs ook steam games achteraf betalen is wel degelijk mogelijk bij verschillende shops. Er zijn namelijk een hoop afterpay winkels die dat aanbieden, en er zijn zelf hele overzichten gemaakt waar je deze winkels kunt vinden zoals op onlinebestellen-achterafbetalen.nl. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de populariteit enorm is toegenomen is de laatste paar jaren.

Kun jij zelf zeggen dat je nooit eens hebt gedacht, ik heb zin om een game te spelen maar nu eventjes geen geld? Over een paar weken heb ik mijn salaris weer?

Dat is wel een beetje de kracht van het achteraf betalen met afterpay natuurlijk. En veel studenten zullen dit zeker wel herkennen, nog een beetje maand over aan het eind van je geld. Maar aan de andere kant ook eindelijk even een avondje voor jezelf, zonder dat je hoeft te studeren en net even niemand om mee uit te gaan. Wil je dat moment verspillen? Nee, waarschijnlijk niet. Zoveel momenten als deze zijn er tegenwoordig niet meer in je drukke leventje.

Niet meer zoals vroeger op de middelbare school, toen je nog niet lekker uitging meerdere keren per week, en je niet voor jezelf hoefde te zorgen en te koken. Toen was het leven nog zo simpel en hoefde je niet zoveel rekening te houden met van alles. Toen kon je nog lekker gamen wanneer je wilde. Dat gaat allang helaas niet meer.

Wanneer je nu een momentje voor jezelf hebt tussen het studeren en socializen door, dan wil je het ook wel even goed besteden aan een nieuwe game. Bestellen met achteraf betalen kan dan zeker een uitkomst bieden en je net even dat extra bedrag geven wat je over veertien dagen gewoon kan betalen, wanneer je je stufi hebt ontvangen.

Sommige mensen zullen zeggen, ok, er zijn wel betere dingen om met je studie financiering te doen, maar is dat echt wel zo? Het geeft je plezier en het geeft je vele uren van vermaak. Veel meer dan je met 1,5 uurtjes aan een bioscoop film zou hebben, en vaak nog voor dezelfde prijs ook. Bestel daarom je games bij winkels waar je afterpay kunt gebruiken voor het beste resultaat en de uitstekende klantenservice van zowel deze shops als het bedrijf afterpay wat alle betalingen voor je afhandelt.

About the Author

joostnusselder_1sz29lo1

Een man met een passie voor alles met PC gamen. Mijn lievelings games staan op steam, maar origin en uplay komen ook soms wel leuke spellen langs.

View Posts →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code