Vorig jaar zag ik een ongelooflijk aantal spellen gereleased worden op Steam, en natuurlijk op andere plekken. Maar welkom in 2017, dit wordt echt en goed spel jaar. Ik zal hier laten naar wat er allemaal naar uit te kijken is dit komend jaar, en hoewel gamesgratisthuis nu nog lang niet alles heeft aangezien het nog uit moet komen kun je er wel altijd een goedkope steam key kopen. Maar gedurende het jaar wanneer ze uitkomen zul je ze daar ook treffen en je kunt natuurlijk terecht op de website van Steam zelf.

Ik had je ook eerder al laten zien hoe je steam games kunt installeren en als je dat ook had gevolgd staat je niets meer in de weg om in het komende game jaar flink uit te pakken.

Dit is mijn lijst met Beste Steam Games van 2017

Dit zijn de spellen die we dit jaar als download voor de PC zullen treffen. Ik heb de games op alfabetische volgorde voor je gezet. Ik zal in de komende maanden ook de gameplay video’s voor je erbij zoeken en die post ik apart op mijn blog. Die kun je dus ook nog eventjes checken.

Absolver

Releasedatum: 2017
Ontwikkelaar: Sloclap

Zelfs als je geen fan bent van vechtspellen is Absolver nog een leuke game. De online third-person melee brawler uit de koker van Sloclap en Devolver Digital beschikt over aanpasbare movesets die het voor iedereen een interessante game maken. De gameplay is leuk in zowel PvP en PvE gevechten en er is genoeg om langzaam maar zeker te ontdekken in de precieze besturing en uitdagende AI.

Agents of Mayhem

Releasedatum: 2017
Ontwikkelaar: Deep Silver Volition

Agents of Mayhem voor steam in 2017Agents of Mayhem speelt zich af in het Saints Row universum en is in wezen een rebranding en reboot van die serie. Het heeft een meer cartoony uiterlijk dan de rest van de Saints Row games, en een nabije toekomst pseudo-superheld als hoofdrol doet een beetje denken aan Overwatch. Hoewel ontwikkelaar Volition het heeft over een “zuster spel” van Saints Row, is het niet te ver uit de buurt van zijn grote broer om het helemaal niet meer terug te herkennen.

De over de top actie en volwassen humor die we gewend zijn is er nog steeds, maar de nieuwe richting heeft de studio een kans gegeven om uit te wijken van de reeds bestaande conventies en toch een beetje een nieuw pad in te slaan met deze game.

Bulletstorm:

About the Author

joostnusselder_1sz29lo1

Een man met een passie voor alles met PC gamen. Mijn lievelings games staan op steam, maar origin en uplay komen ook soms wel leuke spellen langs.

View Posts →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code